18.03.2020 8:41

Haku päättynyt.

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja pitkäjänteinen puhelintyöskentelyn ammattilainen? Etsimme uutta myyntineuvottelijaa iloiseen rehumyyjien tiimiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä rehutilausten ja -toimitusten järjestelyä. Vastuullasi on niin uusasiakashankinta kuin olemassaolevien, tyytyväisten asiakkaidemme palveleminen. Tehtävässäsi pääset osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä. Tavoitteisiin tähdätään yhdessä koko tiimin voimin, joten vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä tarpeen.

Odotamme sinulta kokemusta myynnillistä tehtävistä, asiakaspalvelutyössä vaadittavaa pelisilmää sekä kiinnostusta maatalousalaa kohtaan. Tehtävässä tarvitset myös hyviä IT-taitoja sekä ajoittain myös paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Osaamisestasi ja koulutuksestasi riippuen työhön voi kuulua myös nautakarjan ruokintasuunnitelmien tekemistä. Maatalousalan tuntemus ja/tai agrologin koulutus ovatkin työssä ehdoton etu, mutta ei vaatimus – etsimme ennen kaikkea reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettua tekijätyyppiä!

Lisätietoja tehtävästä:

Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 19.3. kello 9-10 ja keskiviikkona 25.3. kello 15-16

https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/Myyntiedustaja-rehumyyntiin-Utaj%C3%A4rvi-90354.aspx