Toukokuu tuo tullessaan juhlia niin äideille kuin valmistuville. Mietityttääkö juhlakakkujen leipominen?
Ei huolta! Tämä suklaakakku hurmaa maistelijoidensa lisäksi myös leipojansa. Lässähtämisen vaaraa ei ole, sillä leivot kakun kuin piiraan: vaahdotetusta voista ja sokerista.
Kaiken lisäksi makunystyröitä hivelemään riittää kakku itse – monimutkaisia kuorrutteita ja täytteitä ei tarvita. Reseptin juju on siinä, että se yhdistää ihastuttavasti suklaan, kaakaon ja kahvin. Lopputulos on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.
Suklaakakku käy tarjolle sellaisenaan, koristeltuna esimerkiksi marjoilla, tomusokerilla tai muutamalla orvokilla. Kakun kera voit tarjota halutessasi vaniljajäätelöä tai -kastiketta tai vaikkapa aavistuksen verran kohmeisia marjoja.