Elintarviketurvallisuuspolitiikka

Kinnusen Mylly Oy valmistaa korkealaatuisia ja turvallisia jauhoja, rouheita, hiutaleita ja suurimoita elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille, ravintoloille ja kotitalouksille. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita, joita ylläpidetään toimimalla aina vastuullisesti ja luotettavasti huomioiden myös asiakkaan erityisvaatimukset mahdollisuuksien mukaan.

Käyttämämme viljat tutkitaan ennakkoon huolellisesti, joka luo perustan lopputuotteiden korkealle laadulle ja tuoteturvallisuudelle. Viljojen hankinnassa noudatamme lakien ja asetusten vaatimuksia viljan laadun suhteen. Samoin lopputuotteiden laatua seuraamme laaditun suunnitelman mukaisesti, jotta tuotteet ovat turvallisia ja vaatimusten mukaisia. Elintarviketurvallisuutta omalta osaltaan edistää jatkuvasti ylläpidettävä HACCP-järjestelmämme.

Laadukkaalla toiminnalla ja toiminnan jatkuvalla kehittämisellä pyrimme ehkäisemään takaisinvetoja ja vähentämään reklamaatioiden määrää. Säännöllinen sisäinen viestintä ja vaivaton kommunikointi yrityksen organisaation sisällä kuuluvat yrityksemme toimintaperiaatteisiin. Ulkoinen viestintä on myös tärkeässä osassa, kun ylläpidämme hyvää elintarviketurvallisuutta. Ylläpidämme henkilökunnan osaamista ja motivaatiota sekä pidämme tuotantoprosessit nykyaikaisena ja hyvässä kunnossa ja näin varmistamme turvallisten tuotteiden valmistamisen.

Pyrimme kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme siten, että ne vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden vaatimuksia ja ovat turvallisia käyttää. Kehitämme toimintaamme myös siten, että ympäristön kuormitus pienenee.

 

12.3.2024 Toimitusjohtaja