Täysjyväiset jauhouutuudet 1 kg:n pakkauksissa

Kotileipureille suunnatussa Kinnusen Myllyn jauhovalikoimassa on nyt uutta koko jyvän edestä. Olemme tuoneet valikoimaamme täysjyväiset jauhouutuudet uusissa 1 kg:n pakkauksissa. Uusia tuotteita ovat Kinnusen Myllyn täysjyväruisjauho 1 kg, täysjyväohrajauho 1 kg sekä täysjyvävehnäjauho 1 kg.

Samalla jauhopussiemme ulkoasut ovat saaneet kevyen päivityksen, minkä ansiosta jauhojen käyttötarkoituksista ja ominaisuuksista löytyy entistä selkeämmin tietoa jo pussin etupuolella. Olemme myös nimenneet jauhot selkeästi täysjyväjauhoiksi, helpottamaan täysjyväisen vaihtoehdon löytämistä kaupan hyllyltä. 

Kotileipureille kokonaan uusi tuote näistä kolmesta uutuudesta on Kinnusen Myllyn täysjyvävehnäjauho. Se on väriltään kauniin vaalea jauho, jossa on erinomainen leipoutuvuus ja, ennen kaikkea, se on 100% kotimaista täysjyvää. Täysjyväohrajauhot ja täysjyväruisjauhot ovat entuudestaan tuttuja ohra- ja ruisjauhoja, jotka löytyvät myös aikaisemmin tutuista 2 kg, 4 kg ja 10 kg pakkauksista, mutta ovat saatavilla nyt myös uusissa 1 kg pakkauksissa. 

Täysjyvävehnäjauhot

Kinnusen Myllyn täysjyvävehnäjauhot valmistetaan 100 % täysjyvävehnästä ja aina 100% kotimaisesta viljasta. Täysjyvävehnäjauho on erityisesti suunniteltu ja jauhettu tavalla, jolla vehnäjauholle ominainen hyvä leipoutuvuus on saatu mahdollisimman hyvin myös täysjyväversioon. Jauhomme erinomainen leivontalaatu tekeekin niistä oivallisen valinnan leipurin hyllyyn monipuolisesti niin makeaan kuin suolaiseen leivontaan. 

Täysjyvävehnän kuidulla on samoja positiivisia terveysvaikutuksia kuin muidenkin viljojen kuiduilla, eivätkä täysjyvävehnän ravintoarvot jää kauaksi rukiista. Täysjyvävehnäjauho on runsaskuituinen (9 g /100 g) ja sen sisältämä proteiini (12 g /100 g) tekee siitä myös hyvän proteiinin lähteen. Lisäksi se sisältää mineraaleja, kivennäisaineita ja vitamiineja – koko jyvän edestä. 

Nyt Kinnusen Myllyn erinomaisilla leivontaominaisuuksilla varustettu vaalea täysjyvävehnäjauho on saatavilla myös kotileipureille uudessa 1 kg:n pakkauksessa.

Tutustu Kinnusen Myllyn täysjyvävehnäjauhoihin.

Täysjyväruisjauhot

Kinnusen Myllyn 100 % täysjyväruisjauhot jauhetaan useimmiten Pohjanmaalla kasvaneesta kotimaisesta rukiista. Runsaskuituinen täysjyväruisjauhomme sisältää jopa 20 g kuitua sekä runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. 

Täysjyväruisjauhoa voit käyttää monipuolisesti sekä ruuanlaittoon että leivontaan – myös leipoessasi makeaa, kun korvaat osan vehnäjauhoista ruisjauhoilla. Täysjyväruisjauhoilla tuot leivontaan lisää kuitupitoisuutta, ruokaisuutta ja aromikasta makua.

Kuluttajapusseista löytyvistä ruisjauhoistamme 100 % täysjyväisiä ovat uusi Täysjyväruisjauho (1kg), sekä entuudestaan tutut Ruisjauho (2 kg, 4 kg ja 10 kg), sekä Karkea ruisjauho (4 kg ja 10 kg). 

Tutustu Kinnusen Myllyn täysjyväruisjauhoihin.

Täysjyväohrajauhot

Kinnusen Myllyn 100 % täysjyväohrajauhot jauhetaan kuoritusta kotimaisesta ohrasta, joka viljellään myllymme naapurikunnassa Tyrnävällä.

Runsaskuituisista Kinnusen Myllyn täysjyväohrajauhoista leivot niin makeita kuin suolaisia leipomuksia – ja tietenkin rieskaa, pohjois- ja itäsuomalaisten perinteistä herkkuleipää. 

Ohra on rukiin tavoin varsinainen supervilja. Siinä on kolesterolia ja sydäntautiriskiä alentavaa vesiliukoista kuitua, eli beetaglukaania, hyvää pehmeää rasvaa sekä proteiinia. Kuitua niissä on 10,5 g /100 g.

Kuluttajapusseista löytyvistä ohrajauhoistamme 100 % täysjyväisiä ovat uusi Täysjyväohrajauho (1 kg), sekä entuudestaan tutut Ohrajauho (2 kg, 4 kg ja 10 kg), sekä Karkea ohrajauho (4 kg ja 10 kg). 

Tutustu Kinnusen Myllyn täysjyväohrajauhoihin.