02.06.2017 12:47

Hakuaika päättynyt.

Yli 50-vuotias perheyritys Kinnusen Mylly Oy on kasvanut toimintansa aikana miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Asiakkaitamme ovat mm. Itä- ja Pohjois-Suomen leipomot ja rehupuolella karjatilalliset. Asiakkaamme arvostavat vakavaraisessa yrityksessämme luotettavuutta, toimintavarmuutta, paikallisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Liikevaihtomme on n. 30 milj. euroa. Työllistämme yhteensä 35 henkilöä.

Haemme Utajärvelle

REHUMYYJÄÄ

Tärkein tehtäväsi on myydä Kinnusen Tähti-rehut -tuotteita karjatilallisille jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Olet aktiivisesti yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiimme puhelimitse tarjoten heidän tarpeisiinsa soveltuvia tuotteita. Tavoitteenasi on kasvattaa kannattavaa rehumyyntiä ja tehdä tunnetuksi laadukkaita rehujamme ja toimintatapaamme. Arvostamme maatalouspuolen myyntikokemusta, erityisesti rehumyynnistä, ja/tai käytännön kokemusta lypsytiloilta. Tapasi työskennellä on aktiivinen, asiantunteva ja asiakaslähtöinen.

Lisätietoja tehtävästä
www.mercuriurval.fi, viite FI-11019

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat kokonaisvaltaisesti tuotannon laadunvalvonnasta ja sen kehittämisestä modernissa tuotantolaitoksessamme. Työtäsi ohjaavat korkea laatu, prosessin turvallisuus ja puhtaus sekä niiden jatkuva kehittäminen. Toimit sisäisen organisaation lisäksi laatuvastaavana asiakkaiden ja viranomaisten suuntaan.

Lisätietoja tehtävästä
www.mercuriurval.fi, viite FI-11017