11.05.2021 8:01

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja pitkäjänteinen puhelintyöskentelyn ammattilainen? Etsimme uutta myyntineuvottelijaa iloiseen Kinnusen Tähti-rehujen myyntitiimiin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä rehutilausten ja -toimitusten järjestelyä. Vastuullasi on niin uusasiakashankinta kuin olemassaolevien, tyytyväisten asiakkaidemme palveleminen. Tehtävässäsi pääset osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä. Tavoitteisiin tähdätään yhdessä koko tiimin voimin, joten vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä tarpeen.

Odotamme sinulta kokemusta myynnillistä tehtävistä, asiakaspalvelutyössä vaadittavaa pelisilmää sekä kiinnostusta maatalousalaa kohtaan. Tehtävässä tarvitset myös hyviä IT-taitoja sekä ajoittain myös paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Osaamisestasi ja koulutuksestasi riippuen työhön voi kuulua myös nautakarjan ruokintasuunnitelmien tekemistä. Maatalousalan tuntemus ja/tai agrologin koulutus ovatkin työssä ehdoton etu, mutta ei vaatimus – etsimme ennen kaikkea reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettua tekijätyyppiä!

Lisätietoja ja haku tehtävään:

Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi, perjantaina 14.5. kello 9-10 ja keskiviikkona 26.5. kello 15-16

https://kaislanet.eilakaisla.fi//tyopaikat/Sivut/Myyntineuvottelija-rehumyyntiin-Utaj%C3%A4rvi-34636.aspx

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat